En lokal butik.

VELKOMMEN hos Butik Square på Virum Torv 2, 2830 Virum.

Butik Square er et univers af kvalitetsvarer til dem som vil forkæle sig selv og deres nærmeste. Særligt er butikken kendt for sine mere end knap 100 forskellige varianter i te og ca. 15 forskellige varianter i kaffe.

Med et nøje udvalgt sortiment fra både danske og udenlandske leverandører kan du finde lækre delikatesser som kan være økologiske, veganske, sukkerfrie, glutenfrie mm..

Vi sælger søde fristelser som romkugler, chokolade, lakrids, vingummi, karameller, marshmallow, udsøgte oliven, olier, tapenader og kiks/crackers..

Vi sælger vine med alkohol, aperitif og sparkling tea med og uden alkohol.. Alle disse varer er altid på køl.

Hvem står bag

Butikken ejes og drives i dag af Helle Johannessen som 1 juli 2021 købte butikken af Susanne Gregersen. Butikken har eksisteret siden marts 2005.

Helle ønskede at fortsætte Susannes smukke og tidløse udseende med logo og farve af brandet Square. Butikken har gennemgået en makeover i juli 2021 og fremstår i dag mere moderne, endnu smukkere og mere nutidig.

Butik Square har igennem alle sine leveår sat rammerne for en lokal butik med brugervenlige åbningstider og masser af faste kunder. Mange har endda brugt butikken igennem flere generationer.

Dorte, Helle & Jette

Besøg vores forretning

Et univers af farver, god smag og gaveideer

Chokolade og søde sager

SE UDVALG

BLØDE TEKSTILER

SHOP HER

KIKS & KAGER

SE UDVALG

Vi elsker gaver

Vi pakker gerne alle gaver og gavekurve i trendy farver og størrelser i samråd med dig med dine ønsker. Vi har altid færdige gaveløsninger som er pakket forud for dit besøg, kom ind og se vores udvalg.

Te, kaffe, chokolade, vingummi, lakridser, karameller, skumfiduser, småkager, crackers, marmelader, olier, balsamico, tapenade, nødder, honningkager.

Vi sammensætter et hav af forskellige gaver til både private og som firmagaver.

Den gode gave.

Virksomheder, fritidsordninger og skoler;

Vi sælger gave og sampak løsninger til virksomheder..

Kom ned og bliv oprettet som kunde med jeres EAN nr. og vi sender fakturaen elektronisk..

Vi leverer te og kaffe til lokale skoler og fritidsordninger, hvis vil du være kunde, så kom ind og få en snak med os..

Vi pakker gerne alle gaver og gavekurve i trendy farver og størrelser i samråd med dig med dine ønsker.. Vi har altid færdige gaveløsninger som er pakket forud for dit besøg, kom ind og se vores udvalg..

 

Private kunder;

Du er altid velkommen til at ringe 45 85 22 02 og bestille varer som vi har i butikken, og eller bestille gavekurve til afhentning..

 

Vi leverer dine indkøbte varer til døren for erhvervskunder og for private kunder, ring gerne for en aftale..

 

DU er velkommen.. 😊